Kouluttaudu lasten erovertaisryhmän ohjaajaksi!

Tiedote | 9.5.2017

Ero lapsiperheessä on iso muutos kaikille perheenjäsenille. Lasten erovertaisryhmissä tuetaan lasta käsittelemään vanhempien eroa omista kysymyksistä käsin ja vertaisuutta hyödyntäen. Tunteiden löytäminen, sanoittaminen ja hyväksyminen on osa vertaisryhmän antia. Vertaisryhmä tarjoaa lapsille tilan ja paikan käsitellä vanhempien eroa ilman lojaliteettiristiriitaa ja tukee lasta hyväksymään vanhempien eron osaksi omaa elämäänsä.
Nyt on mahdollisuus kouluttautua lasten erovertaisryhmien ohjaajaksi. Kasper ry järjestää sosiaali-, – terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille koulutusta alakouluikäisten lasten erovertaisryhmien ohjaamiseen vuosien 2017-2018 aikana. Koulutukseen voivat osallistua perheiden kanssa työskentelevät ammattilaiset kunnissa, seurakunnissa ja järjestöissä. Koulutus on mahdollista tilata omalle alueelle.

Koulutuksessa käsitellään lapsen näkökulmaa vanhempien erossa, lasten erovertaisryhmän perusperiaatteita ja ohjaajan roolia, vanhemmuuden tukemista sekä käydään läpi 6 tapaamiskerran lastenryhmämalli ja siinä käytettävät menetelmät. Koulutuksen aikana ohjataan oma ryhmä yhdessä työparin kanssa.

Lisätietoja:
Salla Frisk, p. 0503519593, salla.frisk@suomenkasper.fi

Haku