Kesän toimintaa lapsille ja nuorille


Järjestämme kesäkuussa 2022 vanhempien eron kokeneille lapsille päiväleirin ja nuorille työpajan.

Lasten leiri on suunnattu 7-12- vuotiaille lapsille. Leiri on maksuton ja lounas sisältyy leiriin, omat välipalat lapsille mukaan. Leiri järjestetään keskuskirjasto Oodissa maanantaista perjantaihin 6.-10.6.2022. Leirin ohjattu toiminta on klo 10-14.30 välillä, mutta tarjoamme mahdollisuuden lastenhoitoon klo 8.30-16.30 välillä.

Leirillä käsittelemme vanhempien eroon liittyviä ajatuksia ja tunteita sekä pidämme yhdessä hauskaa! Leiriä ohjaa Kasper ry:n asiantuntijat.

Lisätietoa leiristä toiselta leirin ohjaajalta Hanna Ristimäeltä, p. 050 570 4426/ hanna.ristimaki@suomenkasper.fi

LEIRI ON TÄYNNÄ!

Nuorten kesätyöpaja 13-17-vuotiaille nuorille pidetään Helsingin keskustakirjasto Oodissa kesäkuussa 13.-17.6.2022 klo 10-15. Työpaja on maksuton ja tarjoamme osallistujille lounaan. Erotyöpajaan osallistumisesta saa todistuksen ja leffalipun.

Työpajassa jutellaan yhdessä vanhempien erosta ja mietitään tapoja, joilla vanhempien eroon liittyviä asioita voi käsitellä. Nuoret saavat hyödyntää itselleen mieluisia tapoja ilmaista ajatuksiaan (musiikki, piirtäminen, kirjoittaminen, sarjakuvat jne.). Työpajassa pidetään yhdessä hauskaa ja teemme retken Suomenlinnaan.

Kesätyöpajaan jokainen on tervetullut sellaisena kuin on, eikä siellä tarvita mitään erityisiä taitoja. Riittää, että on kokemus vanhempien erosta, ja siitä voi olla kulunut lyhyempi tai pidempi aika.

Lisätietoa työpajasta voit kysyä työpajan toiselta ohjaajalta Salla Friskiltä, p. 0503519593/ salla.frisk@suomenkasper.fi

Haku