Etsimme Sinua lastensuojelun ammattilainen ainutlaatuiseen hankkeeseen!

Tiedote | 22.12.2022


Olemme saaneet STEA:lta kolmivuotisen rahoituksen (2023–2025) Kokemuskohtaamo-hankkeeseen, jonka tarkoituksena on kehittää hyvinvointialueille lastensuojelun asiakkaana olevien lasten vanhempien kanssa tehtävää työtä, tukihenkilötyötä, vertaistukea, kokemusasiantuntijuutta ja asiakasosallisuutta. Keskeisenä tehtävänä on työskennellä ammattilaisten ja vanhempien kanssa yhteistyössä yhteiskehittäen palveluja ja parantamalla asiakasturvallisuutta. Hankkeeseen kuuluu myös kouluttamista sekä uusien työtapojen mallintamista ja kirjallista raportointia.

Toivomme hakijalta, että lastensuojelun lainsäädäntö ja toimintatavat ovat ennestään tuttuja ja luovit erilaisissa organisaatioissa kuin kala vedessä. Omaat vahvan asiakastyön taustan ja koet itsellesi helpoksi ja merkitykselliseksi työskennellä vanhempien kanssa. Olet ehkä saanut jo lisäkoulutusta trauma- ja kriisityöstä, palvelumuotoilusta tai esimerkiksi VOIKUKKIA-ryhmän ohjauksesta. Olet innovatiivinen, helposti lähestyttävä ja rohkea tyyppi, joka pystyy pitämään hankkeen hanskassa ja sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. Kirjalliset raportointitaitosi ovat hyvät ja olet kiinnostunut tuottamaan hankkeessa myös tutkimuksellista tietoa ja teoriaa.

Hankkeeseen palkataan kaksi (2) projektisuunnittelijaa kolmen vuoden määräajaksi. Projektisuunnittelijat kuuluvat Kasperin lastensuojelutiimiin, mutta tulevat toimimaan hyvin itsenäisesti Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella (Järvenpää) ja VaKe- hyvinvointialueella (Vantaa). Työtä tehdään myös työparina ja osittain Kasperin toimistolla Helsingin Oulunkylässä sekä soveltuvin osin myös etänä.

Odotamme sinulta lastensuojelun työkokemuksen lisäksi soveltuvaa korkeakoulutasoista tutkintoa (sosionomi, sosionomi YAMK, sosiaalityöntekijä tai sosiaalityön opintoja muun tutkinnon ohella) sekä valmiutta liikkuvaan työhön ja ajoittaiseen iltatyöhön.

Tarjoamme Sinulle:

• Monipuoliset ja vastuulliset tehtävät uutta luovassa hankkeessa
• Kasperin tuen työllesi sekä työnohjauksen
• Hyvät työsuhde-edut, kuten lounasedun, virike-edun, 37,5 h viikkotyöajan (sis. ruokatauko), sekä mahdollisuuden käyttää tunti viikossa työaikaa omatoimiseen liikuntaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan maaliskuussa 2023, kun lopullinen päätös hankkeen rahoituksesta saadaan. Palkka on 3243e/kk.

Jätä hakemuksesi 18.1.2023 klo 16 mennessä osoitteeseen rekrytointi@suomenkasper.fi. Otsikoi viestisi KOKEMUSKOHTAAMO. Tallenna hakemus ja CV samaan tiedostoon ja nimeä se SUKUNIMI_KASPER. Liitä hakemukseen kahden suosittelijan yhteystiedot, olemme heihin yhteydessä tarvittaessa myöhemmin rekrytoinnin edetessä.
Käytämme ennakkotehtävää rekrytoinnissa. Haastattelut järjestetään viikolla 4.
Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sanna Välimäki sanna.valimaki@suomenkasper.fi tai puh. 044 4934 546.

Haku