Etsinnässä Kasperin lastensuojelutiimin tiimivastaava sijaisuuteen!

Ajankohtaista | 1.8.2023

Tule Kasperiin tekemään kanssamme hyvää! Lastensuojelutiimimme vastaa mm. huostaanotettujen lasten vanhemmille kohdennettujen VOIKUKKIA-ryhmien ohjaajien kouluttamisesta, TUKILUURISTA- lastensuojelun asiakasvanhemmille ja läheisille sekä SOIHTU-kokemusasiantuntijakoulutuksen järjestämisestä.

Nykyisen tiimivastaavan siirtyessä hetkeksi vielä tärkeämpiin tehtäviin perhevapaalle, haemme hänellä kivaa ja aikaansaavaa sijaista. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2023 aikana ja jatkuu vähintään vuoden 2024 loppuun.

Lastensuojeluntiimin vastaavana sparraat ja ohjaat tiimisi asiantuntijoita ja pidät moninaiset langat käsissäsi. Tiimiin kuuluu tiimivastaavan lisäksi kokemusasiantuntija, kolme asiantuntijaa ja Kokemuskohtaamo-hankkeen kaksi projektisuunnittelijaa. Tiimivastaavana vastaat tiimin toiminnasta, taloudesta ja resursseista sekä verkostoyhteistyöstä. Työhösi kuuluu myös tilastointi, raportointi ja rahoittajallemme STEA:lle tehtävät hakemukset ja tuloksellisuusraportointi. Työsi tukena on hr- ja talouskoordinaattori ja toiminnanjohtaja, sekä eroauttamisen tiimin tiimivastaava kollegana. Työhön liittyy lastensuojelutiimin toiminnan kehittämistä, verkostoyhteistyötä sekä vaikuttamistyötä sekä monipuolisia viestinnänkin tehtäviä. Toimit tiimivastaavuuden lisäksi myös asiantuntijana lastensuojeluun liittyvissä asioissa erilaisissa yhteyksissä.

Olet koulutukseltasi sosiaalityöntekijä (YTM, VTM) tai sosionomi YAMK. Myös sosionomin opinnot antavat hyvät lähtökohdat, jos sinulla on lisäksi kokemusta esihenkilötyöstä ja lastensuojelun asiakastyöstä. Toivomme hakijalta, että lastensuojelun lainsäädäntö ja toimintatavat ovat ennestään erittäin tuttuja. Omaat vahvan asiakastyön taustan ja koet itsellesi helpoksi ja merkitykselliseksi työskennellä lastensuojelun asiakkaana olevien lasten vanhempien kanssa. Olet ehkä jo kokeillut esihenkilötyötä tai sinulla on lisäkoulutusta esimerkiksi trauma- ja kriisityöstä tai vaikka VOIKUKKIA-ryhmän ohjauksesta.

Olet innovatiivinen, helposti lähestyttävä ja rohkea tyyppi, joka pystyy sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. Kirjalliset raportointitaitosi ovat hyvät ja kokemus STEA-rahoitteisesta toiminnasta lasketaan eduksi. Hienoa on, jos olet myös jonkin verran tottunut viestimään ja käyttämään erilaisia viestinnän välineitä.

Työpaikka sijaitsee Kasperin toimistolla Helsingissä Metsälässä sekä myös etänä, työhön kuuluu joskus myös satunnaista ilta- tai viikonlopputyötä.

Tarjoamme Sinulle:

Monipuoliset, vastuulliset ja kiinnostavat tehtävät, joissa saat näkyviin oman kädenjälkesi maailmaan.
Kasperin tuen työllesi sekä työnohjauksen.
Hyvät työsuhde-edut, kuten lounasedun, virike-edun, 37,5 h viikkotyöajan (sis. ruokatauko).

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2023. Palkka 3725e/kk.

Jätä hakemuksesi 18.8. 2023 klo 16 mennessä osoitteeseen rekrytointi@suomenkasper.fi. Otsikoi viestisi LS-SIJAISUUS. Tallenna hakemus ja CV samaan tiedostoon ja nimeä se SUKUNIMI_KASPER. Liitä hakemukseen kahden suosittelijan yhteystiedot, olemme heihin yhteydessä tarvittaessa myöhemmin rekrytoinnin edetessä.

Haastattelut järjestetään elokuun aikana ja voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana.
Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sanna Välimäki sanna.valimaki@suomenkasper.fi tai puh. 044 4934 546.

Haku