Hae mukaan Kasperin hallitukseen!

Tiedote | 13.9.2022

Sykkiikö sydämesi lastensuojelutyölle? Onko sinulla halua edistää eroauttamista ja perheiden hyvinvointia erilaisissa perhetilanteiden muutoksissa? Innostaako sinua järjestötoiminnan kehittäminen ja vaikuttamistyö? Hae mukaan Kasper- Kasvatus- ja perheneuvonta ry:n hallitukseen! Kasper ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton 70-vuotias, mutta nuorekas ja kehittyvä asiantuntijajärjestö, jonka keskeisenä tehtävänä on perheiden tukeminen muuttuvissa perhetilanteissa ja perheiden ja sen jäsenten äänen esiin tuominen yhteiskunnassa. Sloganimme on ”Jokainen perhe on joskus vähän huono”, mikä tarkoittaa sitä, että suhtaudumme vanhemmuuteen ja monenlaisiin perheisiin inhimillisesti, armollisesti ja arvostaen.


Kasperin toimintaa ja linjaa ohjaa hallitus, johon kuuluvat puheenjohtaja ja kahdeksan jäsentä. Hallitus kokoontuu toimintavuoden aikana n. 10 kertaa ja osa kokouksista tapahtuu etäyhteyksillä.


Hallituksen jäsenet voivat hyödyntää monipuolisesti omia vahvuuksiaan ja kokemustaan hallitustyöskentelyssä. Osaamisalueitasi voivat olla mm. lastensuojelu ja perheiden tukeminen, eroauttaminen, vaikuttaminen, viestintä, markkinointi, talous- ja rahoitusosaaminen tai yleisesti järjestötyö ja sen kehittäminen.


Hae nyt mukaan hallituksen uuteen kokoonpanoon, joka aloittaa toimintansa vuoden 2023 alusta! Hallituksen jäsenistä on aina puolet erovuorossa oman kaksivuotisen hallituskautensa päättyessä.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla toiminnanjohtajalle 10.10.2022 klo 10 mennessä: sanna.valimaki@suomenkasper.fi

Lisätietoja p. 044 4934546 /Sanna Välimäki, toiminnanjohtaja

Hakemuksessa pyydetään kertomaan yhteystietojen lisäksi:

  1. Kuvaile itseäsi ja keskeinen työ-, vapaaehtoistyö, järjestö- tai muu kokemuksesi, jonka näkisit olevan hyödyksi hallitustyöskentelyssä ja kerro, mitä osaamista erityisesti toisit Kasperin hallitukseen? Mitä olennaista osaamista toisit mukanasi? Entä persoonana?
  2. Miksi olisit kiinnostunut hallitustyöskentelystä Kasperissa- mitkä asiat toiminnassamme saavat Sinut innostumaan ja syttymään? Mihin asioihin haluaisin hallituksessa vaikuttaa? Mistä asioista motivoidut ja miksi jäsenemme valitsisivat juuri Sinut?

Hallitus valitaan Kasper ry:n syyskokouksessa 14.11.2022 ja uusi hallitus aloittaa vuoden 2023 alusta.

Haku