Haluatko tukea eron jälkeiseen vanhemmuuteen?

Tiedote | 11.8.2016

Vanhemman neuvo®-ryhmä Helsingissä 22.9.2016 alkaen
vanhemmanneuvo2
Vanhempien ero muuttaa lapsiperheen elämää, ja eron jälkeen monet lapsen elämän asiat ja perheen arjen käytännöt on mietittävä uusiksi.  Maksuton Vanhemman neuvo®-ryhmä on kahdeksan kertaa kokoontuva ammatillisesti ohjattu vertaisryhmä, joka auttaa vanhemmuudessa eron jälkeen.  Ryhmässä voi jakaa kokemuksiaan eron jälkeisestä vanhemmuudesta ja sen haasteista, etsiä uusia toimintatapoja sekä pohtia sitä, miten vanhempien yhteistyö toimii ja miltä se lapsista näyttää.

Vanhemman osallistuessa ryhmään järjestetään Kasvatus- ja Perheneuvonta ry:n ammattilaisten ohjaamaa eroryhmätoimintaa myös ryhmäläisten lapsille sekä pienemmille lastenhoito ja iltapala.
Aika: torstaisin 22.9.–24.11. klo 17.30–20.00 (20.10. ei ryhmää)
Paikka: Leikkipuisto Tullinpuomi, Mannerheimintie 81 A, Helsinki
Ohjaajat: Minna Jaakkola ja Terhi Rapeli
Lisätietoa ja ilmoittautuminen: 8.9. mennessä Terhi Rapeli, p. 040 186 3421, terhi.rapeli@yvpl.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä ohjaajat kysyvät osallistujan tiedot ja sopivat alkukeskustelusta, jossa jutellaan leppoisasti vanhemmuudesta, lapsista ja toiveista ryhmää kohtaan.

Ryhmän järjestää Yhden Vanhemman Perheiden Liitto, Kasvatus ja perheneuvonta ry Kasper ja Pääkaupunkiseudun yksin- ja yhteishuoltajat Päksy ry yhdessä.

Printattava esite tästä: Vanhemman Neuvo Helsinki 2016

Haku