Koulutamme ammattilaisia lasten eroryhmien ohjaajiksi

Tiedote | 23.4.2019

Jokaisella lapsella on oikeus saada käsitellä vanhempien eroa. Lasten erovertaisryhmissä tuetaan lasta käsittelemään vanhempien eroa omista kysymyksistä käsin ja vertaisuutta hyödyntäen.

Vertaisryhmä tarjoaa lapsille tilan ja paikan käsitellä vanhempien eroa ilman lojaliteettiristiriitaa ja tukee lasta hyväksymään vanhempien eron osaksi omaa elämäänsä.
Lasten erovertaisryhmätoiminta sopii toteutettavaksi monenlaisissa eri organisaatioissa ja ohjaajakoulutukseen voivat osallistua perheiden kanssa työskentelevät ammattilaiset kunnissa, seurakunnissa ja järjestöissä.

Ohjaajakoulutuksessa käsitellään lapsen näkökulmaa vanhempien erossa, lasten erovertaisryhmän perusperiaatteita ja ohjaajan roolia sekä käydään läpi 6 tapaamiskerran lastenryhmämalli ja siinä käytettäviä työmenetelmiä. Menetelmiä voi hyödyntää myös yksilötyössä lasten kanssa, ja ryhmämallia voi soveltaa oman organisaation tarpeisiin.

Seuraava koulutus järjestetään Helsingissä 10.-11.9. 2019.
Katso tarkemmat tiedot koulutuksen esitteestä ja ilmoittaudu mukaan!

Koulutuspalautteita
”Hyvä, että oli ns. osallistavia tehtäviä, ei ollut tylsää puurtamista.”
”Hyvin rakennetut koulutuspäivät: sopivassa suhteessa tietoa, toimintaa, keskusteluja ja taukoja. Koin todella tärkeänä todelliset kokemukset vedetyistä ryhmistä!”

Ota yhteyttä!
Salla Frisk, p. 0503519593, salla.frisk@suomenkasper.fi

 

Haku