Lasten eroryhmien ohjaajakoulutus Tampereella 26.-27.3.2019

Tiedote | 30.1.2019

Lasten erovertaisryhmissä tuetaan lasta käsittelemään vanhempien eroa omista kysymyksistä käsin ja vertaisuutta hyödyntäen. Vertaisryhmä tarjoaa lapsille tilan ja paikan käsitellä vanhempien eroa ilman lojaliteettiristiriitaa ja tukee lasta hyväksymään vanhempien eron osaksi omaa elämäänsä.
Lasten erovertaisryhmätoiminta sopii toteutettavaksi monenlaisissa eri organisaatioissa ja ohjaajakoulutukseen voivat osallistua perheiden kanssa työskentelevät ammattilaiset kunnissa, seurakunnissa ja järjestöissä.
Koulutuksessa käsitellään lapsen näkökulmaa vanhempien erossa, lasten erovertaisryhmän perusperiaatteita ja ohjaajan roolia sekä käydään läpi 6 tapaamiskerran lastenryhmämalli ja siinä käytettäviä työmenetelmiä. Menetelmiä voi hyödyntää myös yksilötyössä lasten kanssa, ja ryhmämallia voi soveltaa oman organisaation tarpeisiin.

Tampereella järjestettävän koulutuksen lähiopetuspäivät ovat 26.-27.3.2019.  Koulutus koostuu ennakkotehtävästä, 2 lähiopetuspäivästä (+3t tapaamisesta) ja oman ryhmän ohjaamisesta. Osallistumismaksu on 150€ ja se sisältää koulutusmateriaalit, ohjaajan oppaan, vertaiskortit, joihin on koottu lasten ajatuksia vanhempien eroon liittyen sekä Satulaivan matkassa-kirjan sekä kouluttajien tuen koko koulutusprosessin ajan. Hintaan sisältyy myös koulutuspäivien aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen.

Katso tarkemmat tiedot koulutuksen esite ja ilmoittaudu mukaan!

Koulutuspalautteita
”Hyvä, että oli ns. osallistavia tehtäviä, ei ollut tylsää puurtamista.”
”Hyvin rakennetut koulutuspäivät: sopivassa suhteessa tietoa, toimintaa, keskusteluja ja taukoja. Koin todella tärkeänä todelliset kokemukset vedetyistä ryhmistä!”

Ota yhteyttä!
Salla Frisk, p. 0503519593, salla.frisk@suomenkasper.fi

Haku