VOIKUKKIA-ohjaajakoulutus

VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä on tarkoitettu vanhemmille, jotka ovat kokeneet lapsensa huostaanoton tai sijoituksen. Ryhmän tavoitteena on vanhemman oman elämän ja selviytymisen tukeminen ja vanhemmuuden vahvistuminen sekä sitä kautta myös lasten hyvinvoinnin lisääntyminen.

VOIKUKKIA-vertaistukiryhmän ohjaajakoulutuksessa saat perustiedot ja -taidot ryhmien ohjaamisesta ja keskeisistä ryhmässä käsiteltävistä teemoista. Aiempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta et tarvitse.

Osallistujilta edellytämme kokemusta sijoitettujen lasten vanhempien kanssa työskentelystä (ammattilaiset) tai VOIKUKKIA-ryhmän läpikäymistä (vanhemmat).

Koulutuksen teemoja:

Kouluttajina toimivat pitkän linjan VOIKUKKIA-ryhmänohjaajat, joista toinen on ammattilainen ja toinen kokemusasiantuntija.

Video koulutuksesta

Katso video, jolla VOIKUKKIA-ohjaajakoulutuksen käynyt Oona kertoo tunnelmiaan ja pohdintojaan koulutuksen annista.

VOIKUKKIA-ohjaajakoulutus tilauskoulutuksena

Haluatteko tilata VOIKUKKIA-ohjaajakoulutuksen omalle työyhteisöllenne tai vaikka alueellenne? Järjestämme vuosittain 1-2 ohjaajakoulutusta tilauksesta organisaatioille, esim. lastensuojelulaitoksille, kunnille tai osaamiskeskuksille. Jos teillä on valmiina alueellanne 10-15 osallistujan porukka, kannattaa tilata oma koulutus!

Tilaaja vastaa osallistujatietojen keräämisestä sekä ilmoittamisesta Voikukkiin, koulutustiloista ja mahdollisista tarjoiluista. Voikukat hoitavat kouluttajien palkkiot, matkat ja majoitukset sekä koulutusmateriaalit.

Kiinnostuitko? Lähetä yhteydenottopyyntö osoitteeseen: voikukkia[at]suomenkasper.fi

Haku