Ohjaajakoulutus Tampereella 20.–21.10. ja 17.–18.11.2020

Tervetuloa VOIKUKKIA-ryhmänohjaajakoulutukseen!

AIKA: ti 20.– ke 21.10. ja ti 17.– ke 18.11.2020 klo 9.00–16.00
PAIKKA: Perheiden talo, Tammelakeskuksen sali, Itsenäisyydenkatu 21 B, 33500 Tampere
HINTA: 360 € / 390 € (edullisempi hinta koskee Kasper ry:n jäseniä)

HUOM! Koulutuksessa noudatetaan viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia COVID- 19 liittyen.​

Koulutuksessa saat perustiedot ja -taidot VOIKUKKIA-vertaistukiryhmien ohjaamisesta ja keskeisistä ryhmässä käsiteltävistä teemoista. Aiempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta et tarvitse. Edellytämme ammattilaisilta kokemusta sijoitettujen lasten vanhempien kanssa työskentelystä ja vanhemmilta VOIKUKKIA-ryhmän läpikäymistä sekä sitä, että vanhempia osallistuu koulutukseen useampi.

Koulutusta voi hyödyntää myös yksilötyössä.

Kouluttajina toimivat pitkän linjan VOIKUKKIA-ryhmänohjaajat, joista toinen on ammattilainen ja toinen kokemusasiantuntija. Toivomme osallistujilta aktiivista omien kokemusten ja osaamisen jakamista: yhdessä olemme enemmän!

Lue lisää: VOIKUKKIA-koulutusesite Tampere 2019.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisaika Tampereen koulutukseen päättyy 20.9.2020. Lähetämme sinulle ennen koulutusta ohjaajan oppaan ja ”Kun joka makaroniin pitää mahtua pöytätavat” – Hetkiä ja tarinoita huostaanotettujen lasten vanhempien elämästä -kirjan.

Osallistujat, joilla on lähitulevaisuudessa mahdollisuus ohjata ryhmää, laativat koulutuspäivien välitehtävänä VOIKUKKIA-ryhmän perustamissuunnitelman mielellään ryhmä- tai parityönä. Osallistujat, joiden tarkoituksena on hyödyntää koulutuksen antia muulla tavoin kuin ryhmien ohjauksessa, tekevät siihen liittyvän välitehtävän.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukseen mahtuu enintään 15 osallistujaa.

Poissaolosta ilmoittaminen ja poissaolon korvaaminen ​

Mikäli joudut olemaan poissa koulutuksesta, ilmoitathan heti esteen ilmaannuttua. Korkeintaan yhden poissaolopäivän voi korvata tehtävillä. Pidempi poissaolo korvataan osallistumalla seuraaviin koulutuksiin. Korvaavista tehtävistä sovitaan kouluttajien kanssa erikseen. Toivomme, että varaat aikaa siten, että osallistut koulutuksen kaikkiin päiviin aikataulun mukaisesti. Noudatamme viranomaisten ohjeita COVID- 19 liittyen.

Haku