Ohjaajakoulutus Helsingissä 13.-14.1. ja 10.-11.2.2021

Tervetuloa VOIKUKKIA-ryhmänohjaajakoulutukseen!

AIKA: 13-14.1.2021 klo 9-15.30 ja 10-11.2 2021 klo 9-16
PAIKKA: Pasilan saunatilat, Esterinportti 2, 7 krs. (sisäänkäynti K-Marketin vierestä) HUOM! Ensimmäiset koulutuspäivät etänä
HINTA: 360 € / 390 € (edullisempi hinta koskee Kasper ry:n jäseniä)

Koulutuksessa saat perustiedot ja -taidot VOIKUKKIA-vertaistukiryhmien ohjaamisesta ja keskeisistä ryhmässä käsiteltävistä teemoista. Aiempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta et tarvitse. Edellytämme ammattilaisilta kokemusta sijoitettujen lasten vanhempien kanssa työskentelystä ja vanhemmilta VOIKUKKIA-ryhmän läpikäymistä sekä sitä, että vanhempia osallistuu koulutukseen useampi.

Koulutusta voi hyödyntää myös yksilötyössä.

Kouluttajina toimivat pitkän linjan VOIKUKKIA-ryhmänohjaajat, joista toinen on ammattilainen ja toinen kokemusasiantuntija. Toivomme osallistujilta aktiivista omien kokemusten ja osaamisen jakamista: yhdessä olemme enemmän!

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisaika koulutukseen päättyy 14.12.2020. Lähetämme sinulle ennen koulutusta ohjaajan oppaan ja ”Kun joka makaroniin pitää mahtua pöytätavat” – Hetkiä ja tarinoita huostaanotettujen lasten vanhempien elämästä -kirjan.

Osallistujat, joilla on lähitulevaisuudessa mahdollisuus ohjata ryhmää, laativat koulutuspäivien välitehtävänä VOIKUKKIA-ryhmän perustamissuunnitelman mielellään ryhmä- tai parityönä. Osallistujat, joiden tarkoituksena on hyödyntää koulutuksen antia muulla tavoin kuin ryhmien ohjauksessa, tekevät siihen liittyvän välitehtävän.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukseen mahtuu enintään 15 osallistujaa.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä ilman kustannuksia neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta, alle viikkoa ennen tehdyistä peruutuksista veloitamme kurssimaksun täysimääräisenä. Koulutuspaikan saa milloin tahansa ennen ensimmäistä lähiopetuspäivää vaihtaa toisen osallistujan nimiin.

Huom! Koulutus on täynnä.

Haku