VOIKUKKIA-ohjaajakoulutus tilauskoulutuksena

VOIKUKKIA-ohjaajakoulutus
Koulutuksessa saat perustiedot ja -taidot VOIKUKKIA-vertaistukiryhmien ohjaamisesta ja keskeisistä ryhmässä käsiteltävistä teemoista. Aiempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta et tarvitse. Edellytämme ammattilaisilta kokemusta sijoitettujen lasten vanhempien kanssa työskentelystä ja vanhemmilta VOIKUKKIA-ryhmän läpikäymistä. Ryhmämallia voi soveltaa myös yksilötyössä.

Kouluttajina toimivat pitkän linjan VOIKUKKIA-ryhmänohjaajat, joista toinen on ammattilainen ja toinen kokemusasiantuntija. Toivomme osallistujilta aktiivista omien kokemusten ja osaamisen jakamista: yhdessä olemme enemmän!

Koulutuksen tilaus
Haluatteko tilata VOIKUKKIA-ohjaajakoulutuksen omalle työyhteisöllenne tai vaikka alueellisen LAPE-pilotin tueksi? Järjestämme vuosittain 1-2 ohjaajakoulutusta tilauksesta organisaatioille, esim. lastensuojelulaitoksille, kunnille tai osaamiskeskuksille. Jos teillä on valmiina alueellanne 10-15 osallistujan porukka, kannattaa tilata oma koulutus!

Tilaaja vastaa osallistujatietojen keräämisestä sekä ilmoittamisesta Voikukkiin, koulutustiloista ja mahdollisista tarjoiluista. Voikukat hoitavat kouluttajien palkkiot, matkat ja majoitukset sekä koulutusmateriaalit.

Kiinnostuitko? Lähetä yhteydenottopyyntö osoitteeseen: voikukkia[at]suomenkasper.fi

Haku