Vanhempien ääni lastensuojeluun -osallisuushanke

Lastensuojelun asiakasvanhempia on Suomessa lähes 100 000. Miten monenlaisia perhetilanteita ja kokemuksia joukkoon mahtuukaan! Silti lastensuojelu koetaan usein leimaavana ja pelottavana. Tähän asiaan tarvitaan muutos, jotta perheet saavat oikea-aikaisesti tarvitsemaansa tukea.

Vanhempien ääni lastensuojeluun -hankkeessa (2020-2022) haluamme kuulla oman lapsensa kautta lastensuojelun kokeneiden vanhempien kokemuksia. Hyödynnämme kokemuksia kun yhteiskehitämme lastensuojelua yhdessä vanhempien ja ammattilaisten kanssa.

Ajankohtaista syksyllä 2022: Tutkittua tietoa lastensuojelusta -Gradukahvit to 13.10 ja ke 9.11 klo 14-15.15.

Tutkielmien aineistot on kerätty Tienviittoja lastensuojeluun -lastensuojelun asiakasvanhemmille tehdystä kyselystämme.

Gradukahveilla kuulet graduntekijän ja asiantuntijamme ajatustenvaihtoa tutkimuksen kytkeytymisestä sosiaalityön arkeen ja eettiseen pohdintaan. Ensimmäisenä teemana lastensuojelun kehittämiskohteista on esittelyssä inhimillinen ammatillisuus ja toisena lastensuojeluun liittyvä häpeä.

Tule kuulemaan vanhempien kokemuksista lastensuojeluun liittyvään häpeään ke 9.11 klo 14-15.15:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Kolmannen Gradukahvin aiheena on vanhempien osallisuuden kokemukset, ajankohta on vielä avoin.

Huomioithan, että aloitamme tasan klo 14, joten kannattaa tarkistaa yhteyksien pelaaminen ennen sitä. Ennen kuin painat ”Liity”, laita kamera ja mikki jo valmiiksi kiinni. Kahvittelun aikana voit laittaa chattiin kysymyksiä, joihin vastaamiseen on varattuna viimeiset 15 minuuttia.

Täältä löydät hanke-esitteen

Haku