Paikka auki – haemme järjestöassistenttia

Tiedote | 20.1.2023

PAIKKA AUKI JÄRJESTÖASSISTENTILLE

Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry on perheiden ja perhesuhteiden asiantuntijajärjestö. Edistämme perheiden hyvinvointia, osallisuutta sekä perheiden ja perheenjäsenten kokemusten kuulemista yhteiskunnassa ammattilaisten rinnalla. Teemme töitä erityisesti vanhempien eron kokeneiden lasten ja nuorten kanssa sekä lastensuojelun asiakkaana olevien lasten ja nuorten vanhempien kanssa.

Oletko kiinnostunut järjestötyöstä? Lasten, nuorten ja perheiden teemoista? Valmis viettämään vuoden Kasperin matkassa oppimassa uusia taitoja ja tekemään tärkeää työtä? Tule meille kivaan ja rentoon työyhteisöön, jossa työpanostasi tarvitaan!

Osana Paikka auki- avustusohjelmaa haemme Helsinkiin (Oulunkylä) määräaikaiseen työsuhteeseen (12 kk) JÄRJESTÖASSISTENTTIA.

Työsi on avustaa kasperilaisia kaikenlaisissa isoissa ja pienissä töissä. Työhön kuuluu rutiininomaisia toimistohommia, mutta myös aivan varmasti monenlaisia mielenkiintoisia ja itsenäisiäkin tehtäviä, joita voidaan myös räätälöidä osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Keskeisiä tehtäviäsi voivat olla esimerkiksi:

  • puhelin- ja sähköpostiliikenteen hoitaminen, postitus, kopiointi
  • toimistoon liittyvien käytännön asioiden hoitaminen
  • some-kanavien päivittäminen ja halutessasi niiden ideointi ja toteutus
  • tapahtumien järjestelyihin (esim. kokoukset, seminaarit, koulutukset) liittyvät avustavat tehtävät
  • viestintään ja markkinointiin osallistuminen ja materiaalin kokoaminen
  • www-sivujen päivittäminen, ohjeiden ja yhteystietojen kokoaminen, jäsentyössä avustaminen

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan lasten ja nuorten kanssa tehtävään ryhmätoimintaan voit olla mukana myös tässä työssä.

Palkattavan henkilön tulee olla alle 30-vuotias, joka ei ole työelämässä tai koulutuksessa tai henkilö, joka on osatyökykyinen eikä ole aiemmin ollut työllistettynä Paikka Auki- ohjelman kautta. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti 9-16 välille ja työtä on mahdollisuus tehdä myös pienemmällä määrällä kuin 100% työajalla. Palkka on 2000e/kk ja viikkotyöaika 37,5h. Meillä työaikaan kuuluu ruokatunti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mieluiten mahdollisimman pian.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 13.2.2023 rekrytointi@suomenkasper.fi. Voit liittää hakemukseesi CV:n. Otsikoi viestisi PAIKKAAUKI. Tallenna hakemus tiedostoon ja nimeä se SUKUNIMI_KASPER. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sanna Välimäki sanna.valimaki@suomenkasper.fi tai puh. 044 4934 546, voit laittaa myös tekstarilla soittopyynnön.

Haku