Perheiden päivän seminaari 2022: Maailma murroksessa – miten selvitä perheenä?

Tapahtuma |

Maailma murroksessa – miten selvitä perheenä?

Miten luoda turvaa ja pysyvyyttä arkeen, kun maailma tarjoaa meille jatkuvasti uusia haasteita? Kevääseen 2022 asti pitkittynyt pandemia ja Euroopan muuttunut turvallisuustilanne ovat asettaneet perheille esteitä, joiden ylittämiseen tarvitaan yhteisiä ponnistuksia ja apua.

Pysähtyessä voimme kuitenkin huomata myös lohtua ja jatkuvuutta ympärillämme. Jatkuvuutta edustaa tänä vuonna 70-vuotista taivaltaan juhlistava Kasper ry, jonka juhlavuoden ohjelmaan kuuluu jo perinteeksi muodostunut Perheiden päivä -seminaari. Jatkamme viime vuonna aloittamaamme teemaa perhe murroksessa mutta laajentaen ajatusta. Tänä vuonna maailma on murroksessa ja me, Kasper ry tarjoamme työkaluja murroksessa luovimiseen.

Kasper järjestää vuoden 2022 perheiden päivän seminaarin (ja webinaarin) hotelli Presidentissä keskiviikkona 11.5.2022 klo 12–16.00. Päivä koostuu ammattilaisluennoista, joiden aiheina ovat perheiden resilienssi, itsestä huolehtiminen ammattilaisena sekä miten puhua lapselle vaikeista asioista. Lisäksi meillä on iso ilo ja kunnia kutsua kulttuurin ja viihteen multitalentti näyttelijä, muusikko ja laulaja Roope Salminen puhumaan meille isyydestä, sen ihanuudesta ja autuudesta.

Maailma murroksessa – miten selvitä perheenä -perheiden päivän seminaariin mahtuu paikan päälle 80 osallistujaa. Lisäksi tapahtuma streamataan. Tervetuloa paikanpäälle kohtaamaan, keskustelemaan ja viihtymään!

Ilmoittautuminen on nyt auki, varaa paikkasi nopeasti.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Päivän ohjelman löydät täältä.

Haku