Sisarusleiri

Tapahtuma |

Sisarusleiri

Sisarussuhde on usein elämämme pisin ihmissuhde. Hyvät sisarussuhteet tuovat elämäämme iloa ja lohtua. Toisinaan sisarus voi olla lapsen tärkein tuki ja turva elämän aallokoissa.

Lapsen huostaanotto ja sijoittaminen kodin ulkopuolelle on kriisi koko perheelle ja vaikuttaa kaikkiin perheenjäseniin. Perheen muuttunut tilanne aiheuttaa lapsissa paljon kysymyksiä, joihin vanhempien ei aina ole helppo vastata.

Maksuttomalla viikonloppuleirillä kotona asuvat lapset ja vanhemmat voivat ohjatusti käsitellä sisaruksen sijoittamista muiden saman kokeneiden perheiden kanssa. Perheen yhteinen ymmärrys tapahtumista tuo lapselle turvaa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Leirillä on ohjelmaa lapsille ja aikuisille yhdessä ja erikseen sekä vapaamuotoista yhdessäoloa. Leiri on yli 6-vuotiaille lapsille, mutta perheen pienimmät ovat myös tervetulleita.

Seuraava sisarusleiri järjestetään 26.-28.5.2023 Koulutuskeskus Sopukassa Sipoossa. Leiri alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 15.00. Tulosta tai tallenna leiriesite tästä.

Hae mukaan 10.4.2023 mennessä

Haku