Vanhempien kokemuskorner-verkkotapaamiset

Ajankohtaista | 12.4.2021

Tervetuloa mukaan lastensuojelun kokemusvanhempien avoimiin verkkotapaamisiin! Osallistu ja kerro kokemuksistasi sekä kuule, millaisia kokemuksia toisilla vanhemmilla on. Yhdessä ideoimalla voimme vaikuttaa, miten lastensuojelua voi kehittää.

Kokemuskorner on kesätauolla. Toiminta jatkuu syksyllä. Tarkempaa tietoa saat seuraamalla meitä Instagramissa tai Facebookissa. Tässä vaiheessa kiitämme osallistujia ja toivotamme aurinkoista kesää.

Vanhempien kokemuskorner -verkkotapaamisiin kutsumme mukaan vanhempia, joilla on kokemusta lastensuojelusta oman lapsensa kautta ja jotka haluavat olla mukana kehittämässä sitä. Tapaamisissa vaihdetaan kokemuksia erityisesti asiakastyön eri vaiheista sekä osallisuuden ja kuulluksi tulemisen kokemuksista palveluissa. Näistä kootaan kehittämisideoita ja tarpeita, joita viedään eteenpäin.

Tapaamisiin ilmoittaudutaan etukäteen ja ne järjestetään videoyhteydellä. Osallistua voit omalla nimelläsi tai nimimerkillä.

Ilmoittautuminen kokemuskorneriin

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Muistathan tarkistaa roskaposti-kansion, mikäli viesti ei tule perille.

Haku