VOIKUKKIA-tiimi on kasvanut!

Tiedote | 4.4.2019

Olemme saaneet tiimiimme vahvistusta! Asiantuntija Sanna Hämäläinen aloitti 29.3. VOIKUKKIA-toiminnassa.

”Olen Sanna Hämäläinen, uusi VOIKUKKIA -tiimin jäsen. Aloitin työni täällä Kasperissa huhtikuun alussa. Aikaisemmin olen työskennellyt monenlaisissa tehtävissä lasten – ja perheiden parissa. Työhistoriastani suurin osa on lastensuojelun eri kentillä. Olen toiminut lastensuojelulaitoksissa ohjaajana ja esimiehenä, nuorten jälkihuollossa sosiaalityöntekijänä sekä sijaishuollossa sosiaaliohjauksen tiiminvetäjänä.

VOIKUKKIA -toiminta on minulle jo entuudestaan tuttua. Olen toiminut VOIKUKKIA -koordinaattorina Espoossa ja tehnyt monenlaista yhteistyötä VOIKUKKIEN kanssa sijoitettujen lasten perheiden ja vanhempien tukemisen kehittämiseksi. Nyt minulle on ilo ja kunnia liittyä VOIKUKKIA -tiimiin. On mahtavaa päästä toteuttamaan ja kehittämään VOIKUKKIA -toimintaa yhtenä tiimin jäsenenä. Toivon kohtaavani tässä työssä paljon uusia ihmisiä ja yhteistyötahoja sekä törmääväni vanhoihin jo aikaisemmin tutuiksi tulleisiin uudenlaisen yhteistyön merkeissä.”

Toivotamme Sannan lämpimästi tervetulleeksi tiimiin!

Haku