Voikukkia-toiminta vahvistuu uudella asiantuntijalla tammikuussa 2021

Tiedote | 3.12.2020

Erja Saarela aloittaa työnsä asiantuntijana Kasper ry:n VOIKUKKIA-toiminnassa tammikuussa. Hän siirtyy tehtävään Oulun kriisikeskuksesta, jossa hän on toiminut sekä kriisityöntekijänä että toiminnanjohtajana. Erja on kriisi-, mielenterveys- ja päihdetyön ammattilainen.

Voikukkia-toiminnan tavoitteena on vanhempien ja vanhemmuuden tukeminen lapsen huostaanoton tai sijoituksen jälkeen. Vuonna 2021 toiminta laajentuu käsittämään lapsen lähipiiriä myös laajemmin mm. kotiin jäävät sisarukset ja isovanhemmat. VOIKUKKIA-toiminta ylläpitää VOIKUKKIA-vertaistukiryhmämallia, kehittää erilaisia verkkoauttamisen muotoja sekä nostaa vanhempien ja muun lähipiirin ääntä esiin.

”Mielestäni kokemustoimijoiden rooli sekä vertaistuen voima on suuressa osassa auttamistyössä. Työssäni, ja elämässä yleensäkin, uskon ihmisten vahvuuksiin ja pärjäämiseen, kunhan he vain saavat oikeanlaisen, oikea-aikaisen ja riittävän pitkäkestoisen tuen itselleen. Arvostava ja kunnioittava kohtaaminen on kaiken ytimessä. Mielestäni maailmassa on tärkeintä ystävällisyys ja lempeys, sekä itseä että toisia ihmisiä kohtaan”, kertoo Erja Saarela.

Koulutukseltaan Saarela on sosionomi YAMK ja lisäkoulutuksia hänellä on mm. kognitiivisen lyhytpsykoterapian opintokokonaisuus, seksuaalineuvoja, traumaattisten kriisien kriisientyöntekijä ja perheinterventiokliinikko.

4.1.2021. alkaen Erjan tavoittaa erja.saarela@suomenkasper.fi

Haku