Nuorten erotyöpajat

Hei sinä, vanhempien eron kokenut nuori,

Kävin nuorten erotyöpajan kesällä 2019. Nuorten erotyöpajassa pääset jakamaan omia ajatuksia ja kokemuksia vanhempien eroon liittyen, työskentelemään luovasti, syömään hyvin ja tutustumaan uusiin kavereihin. Samalla kuulet muista nuoria ja heidän kokemuksia, joka saattaa jopa auttaa sinua. Työpaja kestää yleensä 5 päivää ja niitä pidetään koulujen loma-aikoina. Työpaja voi tulla 13-17- vuotiaat nuoret. Työpajoja järjestetään niin verkkomuotoisena kuin päiväleireinäkin.

Työpajassa tehdään erilaisia tehtäviä ja kivoja leikkejä. Omassa pajassani tehtiin esimerkiksi: tanssi, näytelmiä, laulu, runoja ja paljon erilaisia taideteoksia. Ryhmässä myös keskusteltiin paljon omista kokemuksista, ja se auttoi itseään jollain tavalla omien vanhempien eroon liittyen, vaikka olin ollut asian kanssa ihan ok.

Minun oma kokemus oli todella hyvä. Tehtävät ja ohjaajat oli tosi mukavia, oikeastaan mahtavia ylipäätään. Sain paljon kavereita, joihin moniin olen yhä yhteyksissä! Unohtamaton kokemus ja viikko.

Terkuin, Magda

Tulevat erotyöpajat

Seuraava erotyöpaja pidetään Helsingissä kesäkuussa viikolla 24. Tarkemmat tiedot työpajasta tulossa myöhemmin. Työpajassa kehitämme yhdessä menetelmiä, joiden avulla nuoret voivat käsitellä vanhempien eroa. Tämän lisäksi pidämme yhdessä hauskaa! Työpaja on maksuton.

Voit ilmoittautua tuleviin työpajoihin täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä!

Työpajan käytyäsi voit tulla mukaan Nuorten erovaikuttajien ryhmään.

Lisätietoa nuorten työpajoista voit kysyä asiantuntijaltamme Reetta Toivoselta, reetta.toivonen@suomenkasper.fi p. 0445797989

Miten nuorten erotyöpaja auttaa nuoria?
Vuonna 2020 Kasperin nuorten verkkoerotyöpajan kävi 12 nuorta, heistä jokainen kertoi, että; Sain työpajassa myönteistä palautetta. Sain vaikuttaa siihen, mitä työpajassa tehtiin. Työpajassa tehtiin kivoja juttuja. 
Lisäksi nuoret kertoivat työpajasta seuraavaa; Sain varmuuden siitä, etten ole yksin. Haluan kiittää työpajasta. SE oli mahtava kokemus ja oli mukavaa tutustua uusiin ihmisiin. Oli hauskaa ja mukava olla mukana. Mielenkiintoinen tapa järjestää työpaja. Oli kiinnostavaa kuulla muiden kokemuksia ja tehdä menetelmiä ja näin auttaa muita nuoria. Kiitos kaikesta oli kivaa. <3 Ymmärrän, miltä ero voi tuntua muista. Vaikka vanhemmat olisivatkin eronneet niin elämä silti jatkuu. En muuttaisi työpajassa mitään. Nautin joka hetkestä ja kaikki toimi loistavasti.

Haku