Nuorten erotyöpajat

Hei vanhempien eron kokenut nuori,

Kävin nuorten erotyöpajan kesällä 2019. Nuorten erotyöpajassa pääset jakamaan omia ajatuksia ja kokemuksia vanhempien eroon liittyen, työskentelemään luovasti, syömään hyvin ja tutustumaan uusiin kavereihin. Samalla kuulet muista nuoria ja heidän kokemuksia, joka saattaa jopa auttaa sinua. Työpaja kestää yleensä 5 päivää ja niitä pidetään koulujen loma-aikoina. Työpaja voi tulla 13-17- vuotiaat nuoret. Työpajoja järjestetään niin verkkomuotoisena kuin päiväleireinäkin.

Työpajassa tehdään erilaisia tehtäviä ja kivoja leikkejä. Omassa pajassani tehtiin esimerkiksi: tanssi, näytelmiä, laulu, runoja ja paljon erilaisia taideteoksia. Ryhmässä myös keskusteltiin paljon omista kokemuksista, ja se auttoi itseään jollain tavalla omien vanhempien eroon liittyen, vaikka olin ollut asian kanssa ihan ok.

Minun oma kokemus oli todella hyvä. Tehtävät ja ohjaajat oli tosi mukavia, oikeastaan mahtavia ylipäätään. Sain paljon kavereita, joihin moniin olen yhä yhteyksissä! Unohtamaton kokemus ja viikko.

Terkuin, Magda

Tulevat työpajat

Seuraava työpaja järjestetään hiihtolomaviikolla 22.2.-26.2.2021 klo 11-15 Helsingin Arabiassa, asukastalo Kääntöpaikassa (Intiankatu 1). Työpaja on maksuton ja siellä tarjotaan osallistujille lounas. Työpaja järjestetään yhteistyössä Yhden Vanhemman Perheiden Liiton VeNyvä toiminnan kanssa.

Työpajan käytyäsi voit tulla mukaan Nuorten erovaikuttajien ryhmään.

Nuori, tule mukaan työpajaan jossa puhumme vanhempien erosta, mietimme miten voisi auttaa muita saman kokeneita ja pidämme hauskaa!  

Työpaja kokoontuu hiihtolomalla 22.2-25.2. klo 11- 15 

Helsingin arabiassa, asukastalo kääntöpaikassa (intiankatu 1)  

Olet 13–17-vuotias nuori, jonka vanhemmat ovat eronneet. Työpajaviikon aikana kehitämme yhdessä menetelmiä, joiden avulla nuoret voivat käsitellä vanhempien eroa. Tämän lisäksi pidämme hauskaa, herkuttelemme ja opimme toisiltamme. 

Toivomme, että tykkäät tehdä monenlaisia luovia juttuja, ryhmässä, sekä itseksesi. Haluat auttaa muita ja uskallat kertoa mielipiteesi. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Työpaja on maksuton ja saat osallistumisesta työtodistuksen ja  

työpajapäivinä lounaan. 

Täytä hakemus 31.1.2021 mennessä  

https://webropol.com/s/nuoret 

Lisätietoja Reetta Toivonen p. 044 5797989 /reetta.toivonen@suomenkasper.fi 

Työpajat toteutettavat yhteistyössä: 

Kasper – Kasvatus ja perheneuvonta ry, 

Yhden vanhemman perheiden liiton VeNyvä hanke

Voit tulostaa mainoksen vaikka koulusi ilmoitustaululle täältä.

Lisätietoa nuorten työpajoista voit kysyä asiantuntijaltamme Reetta Toivoselta, reetta.toivonen@suomenkasper.fi p. 0445797989

Haku