Kokemuskohtaamo -hanke

Kokemuskohtaamo-hanke toimii vuosina 2023–2025 ja sen rahoittaa STEA. Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Vantaan ja Keravan sekä Keski-Uudenmaan hyvinvointialueet. Kokemuskohtaamo -hanke vahvistaa lastensuojelun avohuollon asiakasvanhempien asiakasosallisuuden ja -turvallisuutta.

Vanhemmille suunnatut palvelut

Kokemuskohtaamot toimivat yhteistyöhyvinvointialueilla. Kokemuskohtaamot ovat avoimia tiloja, joissa asiakasvanhemmille tarjotaan vertaistukea ja annetaan tietoa lastensuojelusta sekä tilaisuus tavata kokemusasiantuntijoita. Kokemuskohtaamot toimivat hyvinvointialueen tiloissa ja niitä ylläpitää Kasper ry. Palveluita voit tarjota kaikille yhteistyöhyvinvointialueiden lastensuojelun avohuollon asiakasvanhemmille. Painettuja esitteitä voit tilata projektisuunnittelijoilta.

Ajankohtaista kokemuskohtaamossa!

Kokemuskohtaamo-hankkeen mediatiedote

Yhteiskehittämällä muutokseen

Vanhempien ja ammattilaisten kanssa yhteiskehittämällä teemme muutosta, jossa asiakkaat saavat asiakkuuden aikana riittävästi tietoa lastensuojeluun ja asiakkuuteen liittyen, jotta he voivat aidosti olla osallisena asiassaan ja vaikuttaa päätöksentekoon. Yhtenä tärkeänä kehittämisen kohteena on luoda toimiva asiakaspalautejärjestelmä. Työntekijöiden valmiuksia ja työorientaatiota vahvistetaan myös koulutusten avulla.

Lisätietoja Kokemuskohtaamo -hankkeesta saat projektisuunnittelijoilta. Yhteystiedot, Piia Hiltunen, piia.hiltunen@suomenkasper.fi, Jonna Salonen, jonna.salonen@suomekasper.fi.

Haku