Tukea eronneille vanhemmille

Parisuhteen päättymiseen liittyy paljon erilaisia tunteita ja asioiden hoitamista. Erityisesti silloin, kun aikuisilla on yhteisiä lapsia. Eroon kannattaa hakea apua ja monenlaista tukea on saatavilla. Yksin ei tarvitse pärjätä. Hyvinvointialueiden ja muiden järjestöjen palveluja löydät kootusti Apua eroon -sivuilta. Kasper tarjoaa tukea eroa pohtiville ja jo eronneille vanhemmille. Katso syksyn maksuttomat tilaisuudet Järvenpäässä, Hyvinkäällä ja Helsingissä. Käy katsomassa mitä tukea lapsille ja nuorille on tarjolla Lasten ja nuorten eroryhmät -sivulta.

Syksyn 2023 illat vanhemmille

Vanhempi, oletko kokenut eron, olet eroamassa tai mietit eroa? Sinulla on varmasti paljon asioita mielenpäällä. Tule kuulemaan miten huomioida lapsi erotilanteessa sekä saamaan vertaistukea elämäntilanteeseesi. Luvassa on yhdessä keskustelua ja asiantuntijatietoa aiheesta. Yhdessä emme ole yksin.

Ke 1.11. klo 17.30-19.00, Helsinki, Kasperin toimisto, Oltermannintie 8, tässä illassa on erityisenä teemana Lapsen tukeminen vanhempien erotessa. Tilaisuuden ajan lastenhoitomahdollisuus 1-7-vuotiaille. Lastenhoitoon pitää ilmoittautua etukäteen ja lapsia mahtuu hoitoon enintään kymmenen.

To 16.11. klo 16.45-18.15, Hyvinkää, Avoin päiväkoti Pikku-Veturi, Niinipuuntie 5, 05460 Hyvinkää, tässä illassa on erityisena teemana Lapsen huomioiminen erotilanteessa. Ilmainen lapsiparkki Hyvinkään seurakunnalla to 16.11. klo 16.30 – 18.30, Hämeenkatu 16, 05801 Hyvinkää. Ilmoita lapsesi mukaan Hyvinkään seurakunnan sivuilta.

Ke 22.11. klo 17.30-19.00, Helsinki, Kasperin toimisto, Oltermannintie 8, tässä illassa on erityisenä teemana Vanhemmuus eron jälkeen. Tilaisuuden ajan lastenhoitomahdollisuus 1-7-vuotiaille. Lastenhoitoon pitää ilmoittautua etukäteen ja lapsia mahtuu hoitoon enintään kymmenen.Puhutaan yhdessä erosta -viikonloppu järjestetään 18.-19.11.2023. Viikonloppuun osallistuu lapsi ja vanhempi/vanhemmat yhdessä ja se järjestetään etäyhteyksin. Lue lisätietoa ja ilmoittaudu täältä.

Vanhemmat kehittäjinä

Kasperin Lapset mukana -hankkeessa halutaan vahvistaa lasten osallisuutta erotilanteissa. Vanhemmat pääsevät mukaan kehittämään lasten osallisuutta vahvistavia menetelmiä.

Haku