Jäsensivut

Kasperin jäsenenä olet mukana tukemassa toimintaamme ja edistämässä perheiden hyvinvointia, auttamassa eron kokeneita lapsia ja nuoria sekä tukemassa asiakaslähtöisempää lastensuojelua!

Jäseniksi voivat liittyä kaikki toiminnastamme kiinnostuneet. Jäsenemme ovat erilaisia sote- ja kasvatusalan ammattilaisia, kokemusasiantuntijoita, vanhempia ja isovanhempia. Meillä on sekä henkilö-, että yhteisöjäseniä (esim. perheneuvola).

Henkilöjäsenmaksu on 15€/vuosi
Yhteisöjäsen maksu on 95€/vuosi

Jäseneksi voit liittyä alla olevalla linkillä ja maksu tulee aina kerran vuodessa huhtikuussa maksettavaksi. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain ja on voimassa 12 kk liittymisestä eteenpäin. Tiedotamme ajankohtaisista asioista ja toiminnasta postituslistan kautta, jonka vuoksi jäsenillä tulee olla toimiva sähköpostiosoite.

Jäsenetuudet

Kasperin jäsenenä saat 25% alennuksen Kasperin järjestämistä koulutuksista sekä alennuksia yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista alla luetellun mukaan:

Lasten Keskus 25% alennus valikoiduista kirjoista. Alennetut kirjat löydät täältä.

Koikkela Kustannus 10% alennus normaalihintaisista Koikkelan omista tuotteista lukuun ottamatta, lahjakortit.

Pieni harrastepuoti 10% alennus verkkokaupan tuotteista.

T.Hietala.art 35% alennus palapeleistä, satukirjoista, värityskirjoista, luonnoskirjoista, postikorteista, magneeteista ja holograaffisista laukuista.

Liikunnan ilon olohuone 10% alennus perheliikunta- äitiysliikunta ja lastenliikuntakursseista.

Babydot 10% alennus kaikista tuotteista ja maksuton henkilökohtainen opastus.

Vaumii 30% alennus verkkokaupasta.

Onnen Rakit 15% alennus eläinavusteisesta valmennuksesta ja eläinavusteisesta neuropsykiatrisesta valmennuksesta. 10 % alennus neuropsykiatrisesta valmennuksesta ja neuropsykiatrisesta valmennuksesta etänä.

Kehotunnehuoltamo Kehu tarjoaa jäsenillemme neljä kertaa vuodessa aivan oman, maksuttoman kokoontumisen, joka sisältää tunnin kahvi- tai teehetken vertaistuen merkeissä sekä tunnin Kehu Flow -kehonhuoltohetken.

TunneLoisto 20% alennus tunnetaito verkkokurssista.

Alennuksiin oikeuttavan koodin löydät jäsenkirjeestämme, joka lähetetään sähköpostitse liittymisen jälkeen.

Järjestämme jäsenille erilaisia jäseniltoja, tapahtumia ja webinaareja sekä kutsumme osallistumaan toimintaamme sosiaalisen median kautta. Kasper ry:n jäsenenä olet mukana myös osana Hidas Vanhemmuus- yhteisöä.

Jäsenrekisteri

Haku