Jäsen sivut

Kehitämme juuri nyt jäsentoimintaamme, tervetuloa mukaan!

Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry on perheiden murroskohtien asiantuntijajärjestö. Olemme olemassa perheitä varten, kun perheen elämä on murroksessa ja arki muuttuu. Edistämme perheiden osallisuutta, tuemme perhesuhteita ja autamme perheenjäsenten ääntä pääsemään kuuluviin.

Pääkohderyhmämme ovat vanhempien eron kokeneet lapset ja nuoret sekä lastensuojelun asiakasperheiden vanhemmat, isovanhemmat ja muu lähipiiri. Kasper on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Saamme rahoituksemme pääosin STEAlta, mutta jonkin verran meitä rahoittavat myös kunnat ja yksityiset säätiöt. Teemme yhteistyötä niin kohderyhmiemme kuin heitä kohtaavien ammattilaisten kanssa kehittäen tukimuotoja ja kouluttaen ammattilaisia.

Kasper ry:n jäseniksi voivat liittyä kaikki toiminnastamme kiinnostuneet. Jäsenemme ovat erilaisia sote- ja kasvatusalan ammattilaisia, kokemusasiantuntijoita, vanhempia ja isovanhempia. Kasperin jäsenenä olet mukana tukemassa toimintaamme ja sitä kautta edistämässä perheiden hyvinvointia, auttamassa eron kokeneita lapsia ja nuoria sekä tukemassa asiakaslähtöisempää lastensuojelua!


Liity jäseneksi

Jäsenmaksu on 25 euroa. Jäseneksi voit liittyä alla olevalla linkillä ja maksu tulee aina kerran vuodessa huhtikuussa maksettavaksi. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain ja on voimassa 12 kk liittymisestä eteenpäin.

Tiedotamme ajankohtaisista asioista ja toiminnasta postituslistan kautta, jonka vuoksi jäsenillä tulee olla toimiva sähköpostiosoite. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Henkilöjäsenmaksu 25€/vuosi (opiskelija/eläkeläinen/työtön/vähävarainen 10€)

Yhteisöjäsenmaksu 95€/vuosi

Jäsenetuudet

Jäsenenä tuet toimintaamme ja olet mukana tuomassa esiin erilaisten perheiden erilaisia ääniä julkiseen keskusteluun ja päätöksentekoon. Olet myös mukana tukemassa toimintaamme ja mahdollistat toiminnan kehittämisen sekä tiedon ja tuen leviämisen edelleen. Ammattilaisena kuulut mukaan moniammatilliseen ammattilaisten joukkoon ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua alennettuun hintaan laadukkaisiin koulutuksiimme.

Jäsenille tarjotaan koulutuksistamme aina alennusta ja myös erilaisia kausittaisia kampanjaetuuksia esimerkiksi kirjoista. Yhteistyökumppaneidemme tuotteista ja palveluista saat Kasper ry:n jäsenenä monia monipuolisia alennuksia.

Järjestämme jäsenille erilaisia jäseniltoja, tapahtumia ja webinaareja sekä kutsumme osallistumaan toimintaamme sosiaalisen median kautta. Kasper ry:n jäsenenä olet mukana myös osana Hidas Vanhemmuus- yhteisöä.

Pieni harrastepuoti 5% alennus verkkokaupan tuotteista.

T.Hietala.art 35% alennus palapeleistä, satukirjoista, värityskirjoista, luonnoskirjoista, postikorteista, magneeteista ja holograaffisista laukuista.

Liikunnan ilon olohuone 10% alennus perheliikunta- äitiysliikunta ja lastenliikuntakursseista.

Babydot 10% alennus kaikista tuotteista ja maksuton henkilökohtainen opastus.

Vaumii 30% alennus verkkokaupasta.

Onnen Rakit 15% alennus eläinavusteisesta valmennuksesta ja eläinavusteisesta neuropsykiatrisesta valmennuksesta. 10 % alennus neuropsykiatrisesta valmennuksesta ja neuropsykiatrisesta valmennuksesta etänä.

Kotikummit 20% alennus vuoden 2022 kaikista kotikäynneistä. Kotikummit palvelee tällä hetkelle Tampereella, Nokialla sekä Kangasalla.

Elämänhuoltamo tarjoaa 5kk nepsyperhe verkkokurssin hintaan 39€ (voimassa 2022 loppuun saakka).

Kehotunnehuoltamo Kehu tarjoaa jäsenillemme neljä kertaa vuodessa aivan oman, maksuttoman kokoontumisen, joka sisältää tunnin kahvi- tai teehetken vertaistuen merkeissä sekä tunnin Kehu Flow -kehonhuoltohetken.

TunneLoisto 20% alennus tunnetaito verkkokurssista.

Alennuksiin oikeuttavan koodin löydät jäsenkirjeestämme.

Jäsenrekisteri

Haku