Ajankohtaista Kokemuskohtaamossa

Tiedote | 22.5.2023

Kokemuskohtaamot on suunnattu Vantaan ja Keravan sekä Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen lastensuojelun avohuollon asiakasvanhemmille. Vanhemmilla on Kokemuskohtaamoissa mahdollisuus tulla kuulluksi ja kohdatuksi sekä saada tietoa lastensuojelusta. Kokemuskohtaamoissa saa myös vertaistukea muilta kävijöiltä ja paikalla olevilta kokemusasiantuntijoilta. Myöhemmin vanhemmille on tarjolla myös vertaistukiryhmiä.

Kokemuskohtaamo ei ole viranomaistoimintaa, mutta voit halutessasi vierailla meillä yhdessä työntekijäsi kanssa. Kohtaamoissa voi vierailla nimettömästi ja silloin kun itsellesi sopii. Voit viivähtää lyhyen hetken tai vierailla pidempään.

Voit lukea lisää Kokemuskohtaamo-hankkeesta tämän linkin takaa.

Lataa Kokemuskohtaamon esite tästä linkistä!

KOKEMUSKOHTAAMOT OVAT KESÄTAUOLLA! Toiminta jatkuu 13.8.2024.

Tervetuloa Kokemuskohtaamoon!

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen Kokemuskohtaamo:
Tiistaisin klo 9-15

Vernissakatu 4, Tikkurila (2.krs, aulan vieressä oleva tila)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen Kokemuskohtaamo:

Torstaisin klo 9-15

Pikku-Kartano, Pajalantie 35, Järvenpää (käynti sisäpihalta portista)

Palaute lastensuojeluun

Vanhempien kokemukset lastensuojelusta on tärkeä osa laajempaa palveluiden kehittämistä. Ilman vanhempien ääntä emme voi kehittää palveluita niin hyvin kuin haluaisimme. Käy vastaamassa kyselyyn ja vaikuta!

Keusoten (Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Mäntsälä, Pornainen ja Nurmijärvi) alueen avohuollon asiakasvanhemmat voivat antaa palautetta tämän linkin kautta. Keusoten alueen kyselyn vastaukset käsittelevät Kokemuskohtaamo-hankkeen projektisuunnittelijat. Kooste vastauksista käsitellään Keusoten kanssa.

VaKen (Vantaa ja Kerava) alueen kyselylomake löytyy hyvinvointialueen sivuilta. Linkki hyvinvointialueen sivuille. VaKen alueen vastaukset käsitellään hyvinvointialueella. Hyvinvointialue tekee vastauksista tietoturvallisen koosteen, mikä käsitellään yhdessä Kokemuskohtaamon projektisuunnittelijoiden kanssa.

Kiitos, että annat äänesi ja autat kehittämisessä! Mikäli haluat osallistua kehittämiseen enemmän kuin palautteen verran, voit ottaa yhteyttä Kokemuskohtaamon Jonnaan tai Piiaan tai tule käymään kohtaamossa! Yhteystiedot-sivuille pääset suoraan tästä linkistä.

Haku