Lasten eroryhmien ohjaajakoulutus

Koulutukset ammattilaisille | 24.4.2023

Lasten eroryhmissä vanhempien eron kokeneet lapset pääsevät käsittelemään vanhempien eroon liittyviä tunteita ja eron tuomia muutoksia muiden saman kokeneiden kanssa ammattilaisen ohjaamana. Lisätietoa lasten eroryhmästä ja sen vaikutuksista voit lukea täältä.

Kenelle: Koulutus on suunnattu sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaisille, jotka haluavat käynnistää lasten erovertaisryhmätoimintaa tai kaipaavat menetelmiä eron käsittelyyn lasten kanssa. Esim. kuraattorit, perheneuvoloiden työntekijät, järjestöjen ja seurakuntien työntekijät.

Koulutuksen sisältö: Koulutuksessa käydään läpi 6 tapaamiskerran ryhmämalli, jota on mahdollisuus soveltaa oman organisaation tarpeisiin. Koulutuksesta saa menetelmiä myös yksilötyöskentelyyn lasten kanssa.

Koulutus sisältää 2 lähiopetuspäivää elokuussa ja yhden kolmen tunnin tapaamisen tammikuussa 2025, jossa mm. jaetaan kokemuksia ryhmien ohjaamisesta.

Aika ja paikka: Koulutuspäivät 22.8. klo 9-16, 23.8. klo 9-15 ja 24.1.2025 klo 9-12. Koulutus pidetään Kasperin toimistolla osoitteessa Oltermannintie 8.

Hinta: Osallistumismaksu on 160€ (Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry:n jäsenille 125€).

Ilmoittautumiset 1.8.2024 mennessä. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hyvin rakennetut koulutuspäivät. Sopivassa suhteessa tietoa, toimintaa, keskusteluja ja taukoja.

Materiaalipaketti oli todella kattava ja hyvä!

Lisätietoja koulutuksesta:
Salla Frisk, p. 0503519593, salla.frisk@suomenkasper.fi

Haku