Perheistä, perhesuhteista ja lastensuojelusta kiinnostunut? Olisiko hallitustyö Sinun juttusi?

Tiedote | 13.9.2023

Hae mukaan Kasper- Kasvatus- ja perheneuvonta ry:n hallitukseen! Kasper ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton asiantuntijajärjestö, jonka keskeisenä tehtävänä on perheiden ja perhesuhteiden tukeminen muuttuvissa perhetilanteissa. Sloganimme on ”Jokainen perhe on joskus vähän huono”, mikä tarkoittaa sitä, että suhtaudumme vanhemmuuteen ja monenlaisiin perheisiin inhimillisesti, armollisesti ja arvostaen. Olemme järjestökentällä vahva toimija erityisesti lasten ja nuorten erotilanteissa heidän osallisuutensa ja äänenä esiin tuojana sekä lastensuojelun asiakkaana olevien lasten vanhempien ja läheisten kanssa toimijana.

Kasperin toimintaa ja linjaa ohjaa hallitus, johon kuuluvat puheenjohtaja ja kahdeksan jäsentä. Hallitus kokoontuu toimintavuoden aikana n. 10 kertaa ja osa kokouksista tapahtuu etäyhteyksillä.

Hallituksen jäsenet voivat hyödyntää monipuolisesti omia vahvuuksiaan ja kokemustaan hallitustyöskentelyssä. Osaamisalueitasi voivat olla mm. lastensuojelu ja perheiden tukeminen, eroauttaminen, vaikuttaminen, viestintä, markkinointi, talous- ja rahoitusosaaminen tai yleisesti järjestötyö ja sen kehittäminen.

Hae nyt mukaan hallituksen uuteen kokoonpanoon, joka aloittaa toimintansa vuoden 2024 alusta! Hallituksen jäsenistä on aina puolet erovuorossa oman kaksivuotisen hallituskautensa päättyessä.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla toiminnanjohtajalle maanantaina 10.11.2023 klo 16 mennessä: sanna.valimaki@suomenkasper.fi

Lisätietoja p. 044 4934546 /Sanna Välimäki toiminnanjohtaja ja p. 050 5675625 Kari Lankinen hallituksen puheenjohtaja

Hakemuksessa pyydetään kertomaan yhteystietojen lisäksi:

  1. Kuvaile itseäsi ja keskeinen työ-, vapaaehtoistyö, järjestö- tai muu kokemuksesi, jonka näkisit olevan hyödyksi hallitustyöskentelyssä ja kerro, mitä osaamista erityisesti toisit Kasperin hallitukseen? Mitä olennaista osaamista toisit mukanasi? Entä persoonana?
  2. Miksi olisit kiinnostunut hallitustyöskentelystä Kasperissa- mitkä asiat toiminnassamme saavat Sinut innostumaan ja syttymään? Mihin asioihin haluaisin hallituksessa vaikuttaa? Mistä asioista motivoidut ja miksi jäsenemme valitsisivat juuri Sinut?

Hallitus valitaan Kasper ry:n syyskokouksessa 20.11.2023 ja uusi hallitus aloittaa vuoden 2024 alusta.

Haku