Sanna Välimäki on valittu Kasper ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi

Tiedote | 28.1.2022

Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry:n hallitus on saattanut päätökseen toiminnanjohtajan rekrytoinnin. Toiminnanjohtajan tehtäviin on valittu YTM sosiaalityöntekijä Sanna Välimäki. Hänellä on myös pari- ja perhepsykoterapeutin koulutus. Sanna Välimäki on toiminut erilaisissa lastensuojelun ja lapsiperhepalvelujen johtamis- ja asiantuntijatehtävissä sekä järjestö- että kuntasektorilla. Hän siirtyy Kasper ry:n toiminnanjohtajaksi Vantaan kaupungilta ja aloittaa tehtävissään 31.1.2022 alkaen

” Kasper ry:n hallitus on erittäin tyytyväinen, että saimme valittua Sanna Välimäen toiminnanjohtajan tehtävään. Sannalla on vahvaa kokemusta esihenkilötyöstä ja lastensuojelutyöstä ja tätä kautta hän tuo laajaa osaamista Kasper ry:n toimintaan. Sanna pääsee luotsaamaan Kasper ry:n osaavaa tiimiä kohti 70-vuotisjuhlavuoden moninaisia tavoitteita ja tapahtumia.” toteaa Kasper ry:n hallituksen puheenjohtaja Kari Lankinen.

”On ilo päästä johtamaan Kasper ry:n kaltaista asiantuntijaorganisaatiota, joka työskentelee myös itselleni erityisen merkittävien asioiden parissa. Kasper ry on vahva asiantuntija ja vaikuttaja perheiden murroskohdissa ja Kasper ry:n tekemälle työlle on yhteiskunnassa tälläkin hetkellä erityisen suuri tarve. Tulemme olemaan myös jatkossa luottava ja kiinnostava yhteistyökumppani niin muille järjestöille kuin kuntakumppaneillekin ja tätä työtä lähden mielelläni nyt tekemään yhdessä asiantuntijoiden, toimintaan osallistuvien lasten, nuorten ja perheiden sekä jäsenten kanssa. Juhlavuosi luo vielä erityisen hienot puitteet aloittaa tehtävässä.” Sanna Välimäki kommentoi valintaa.

Sanna Välimäki

Haku