Sinä lastensuojelun osaaja, tule meille!

Tiedote | 17.4.2024

Etsimme Kasper- Kasvatus- ja perheneuvonta ry:hyn määräaikaiseen tehtävään (31.12.2024 asti ) osa-aikaista (80 % työaika, normaalityöaika 37,5h/vko)

ASIANTUNTIJAA

Haussa on lastensuojelun osaajaa, jolla on kykyä ja halua toimia erityisesti lastensuojelun asiakkaana olevien lasten lähipiirin kanssa. Tehtävässä vaaditaan tietoa lastensuojelusta ja sen prosesseista, sekä kiinnostusta kehittää vanhemmuuden tukea.

Työn keskiössä on vertaistuen ja ryhmien ohjaaminen. Toiminta tapahtuu pääosin verkkovälitteisesti, jonka vuoksi edellytyksenä on hyvät tietotekniset taidot. Työtä tehdään itsenäisesti sekä työparityönä asiantuntijoidemme sekä kokemusasiantuntijoidemme kanssa. Työ sisältää myös iltatyötä. Toivomme sinulta rohkeutta erilaiseen sisällön tuottamiseen sosiaaliseen mediaan sekä kiinnostusta osallistua tarvittaessa myös koulutustehtäviin. Työhön sisältyy raportointia ja tehdyn työn vaikuttavuuden arviointia.

Taustasi voi olla monipuolisesti sosiaali- ja terveysalalta, kunhan sinulle on kertynyt kokemusta jollakin tapaa lastensuojelun kentältä. Vanhempien kanssa työskentely, viestinnälliset taidot, kokemus kouluttamisesta ja ryhmien ohjauksesta katsotaan eduksi. Toivomme sinulta joustavuutta ja kykyä ottaa asioita haltuun reippaalla asenteella.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme jo hakuaikana. Hae siis pian kasperilaiseksi! Lupaamme sinulle innostavia ja kiinnostavia tehtäviä, mukavan työyhteisön jossa kasvaa tehtävässä, työnohjauksen, liikunta- ja lounassetelit sekä mahdollisuuden tehdä työtä myös osin etänä. Työ alkaa viimeistään 1.8.2024 mutta työn voi aloittaa tuntityönä jo touko-kesäkuussa halutessasi.

Jätä hakemuksesi viimeistään 1.5.2024 mennessä osoitteeseen rekrytointi@suomenkasper.fi. Otsikoi viestisi LSHAKEMUS. Tallenna hakemus ja CV samaan tiedostoon ja nimeä se SUKUNIMI_KASPER.

Lisätietoja antavat:

Johtava asiantuntija Petri Segerholm 050 374 3279

Toiminnanjohtaja Sanna Välimäki 044 4934 546 etunimi.sukunimi@suomenkasper.fi

Haku