Lasten ja nuorten vaikuttajatoiminta

Lapsille ja nuorille tärkeisiin asioihin vaikuttaminen on meille tärkeää ja teemme sitä yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Vaikuttajatoimintaan pääsee mukaan osallistuttuaan Kasperin järjestämään lasten tai nuorten ryhmätoimintaan.

Lasten vaikuttajatoiminta

Lasten vaikuttajaryhmä vaikuttaa lapsille tärkeisiin asioihin. Ryhmässä lapset pääsevät itse vaikuttamaan ja samalla pidämme hauskaa ja syömme hyvin. Toiminnassa mukana olevat lapset ovat yhdessä päättäneet toiminnan vaikuttamisenkärjet heille tärkeistä asioita.

Lasten vaikuttajatoiminnan vaikuttamisenkärjet vuodelle 2024:

  • Lopetetaan kiusaaminen
  • Lasten näkökulma vanhempien erossa
  • Kouluihin parempaa ruokaa

Nuorten vaikuttajatoiminta

Kasperilla ja Yhden Vanhemman Perheiden Liiton VeNyvä -nuorisotoiminnalla on yhteinen nuorten erovaikuttajien ryhmä. Vaikuttajaryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa ja edistää yhdessä sovittuja vaikuttamisenkärkiä. Vaikutamme sekä vanhempien eroon liittyviin asioihin että muihin nuorille tärkeisiin asioihin. Jokaisella tapaamiselle syömme myös hyvin ja pidämme myös hauskaa!

Nuorten erovaikuttajien vaikuttamisen kärjet kaudelle 2023-2024

  • Nuorille annettavan tiedon lisääminen/edistäminen
  • Mielenterveyden vaikutus nuoren elämään
  • Tiedon lisääminen erilaisista perheistä sekä kahden kodin vaikutuksista nuoren elämään

Yhteistyöpyynnöt vaikuttajaryhmien kanssa

Kutsu lasten tai nuorten vaikuttajaryhmä puhumaan työpaikallesi, tapahtumiin, toisille lapsille/nuorille tai mediaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä! Yhteystiedot Hanna Ristimäki, p. 050 5704426/ hanna.ristimaki@suomenkasper.fi

Haku