Nuoret erovaikuttajat

Tuu mukaan vaikuttamaan!

Kasperilla ja Yhden Vanhemman Perheiden Liiton VeNyvä -toiminnalla toimii nuorista ja muutamasta aikuisesta työntekijästä koostuva erovaikuttajien ryhmä, missä nuoret pääsevät auttamaan muita nuoria sekä vaikuttamaan suurempiin asioihin, jotka liittyvät vanhempien eroon ja vertaistukeen.

Ryhmässä tehdään kaikenlaista. Tapaamisia on noin kerran kuukaudessa ja jokaisella kerralla käydään kuulumisia ja esimerkiksi suunnitellaan tekemistä tuleviin tapahtumiin tai Kasperin nettisivuille ja someen.

Erovaikuttajien ryhmän kautta voi myös saada mahdollisuuden päästä tekemään erilaisia työkeikkoja, kuten lapsien hoitoa tai tapahtumissa avustamista. Tietenkin myös meillä erovaikuttajilla on “juhlatapaamisia,” eli rennompia tapaamisia jolloin me pidämme hauskaa yhdessä vaikka keilauksen parissa.

Ryhmään pääsee mukaan, kun on käynyt nuorten erotyöpajan ja on tietenkin halukas tulemaan mukaan! Meillä on kasassa tosi kiva porukka ja uutena tyyppinä on helppo päästä mukaan meidän joukkoon.

Kokemukseni tästä ryhmästä on tosi hyvä! Oon ollut mukana nyt yli vuoden ja en kadu sitä, että päätin lähteä mukaan. Mulla on tullut vastaan monta työmahdollisuutta lapsenvahtina, eri tapahtumissa ja pääsin jopa lehteen. Oon kans tutustunut moneen uuteen tyyppiin ja ollaan kaikki hyviä kavereita ja tullaan toimeen toistemme kanssa. Sen lisäksi pystyn jakaa mun kokemuksia muille ja ne pystyy kertoa niitten omia kokemuksia mulle.

Eleanor, erovaikuttaja

Kutsu erovaikuttajat puhumaan työpaikallesi, tapahtumiin, toisille nuorille, mediaan.

Yhteystiedot Hanna Ristimäki, p. 050 5704426 hanna.ristimaki@suomenkasper.fi

Piittoskuva jossa lapsi on aikuisten keskellä ja työntää heitä erilleen.

Haku