Lastensuojelun Kehittäjävanhemmat

Kehittäjävanhemmat-ryhmä on Kasperin kokemusasiantuntijoista koostuva kehittämis- ja vaikuttamisryhmä. Ryhmäläiset jakavat yhteisen sisäisen tarpeen tehdä suomalaisesta lastensuojelusta parasta lastensuojelua koko perheelle. Kehittäjävanhempien toiminta on valtakunnallista vapaaehtoistoimintaa, johon voi hakea mukaan Kasperin järjestämän SOIHTU-valmennuksen jälkeen.

  • Kehittäjävanhemmat-ryhmän tavoite on saada lastensuojelun asiakkaana olevien vanhempien ääni ja kokemukset kuuluviin vaikuttamistyön ja kehittämistyön keinoin.
  • Kehittäjävanhemmat-ryhmä jakaa Kasperin arvot; Kohtaava, asiantunteva, sinnikäs, puolueeton, eteenpäin katsova ja rohkea. Ryhmä toimii vanhempien tueksi ammattilaisten rinnalla.
  • Kehittäjävanhemmat tekevät töitä lasten eteen vanhempien äänellä

Kehittäjävanhemmat-ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa teamsin välityksellä. Tapaamisissa työstämään yhteisesti sovittuja vaikuttamis- ja/tai kehittämisteemoja sekä keskustellaan ajankohtaisista lastensuojeluun sekä kokemusasiantuntijuuteen liittyvistä aiheista.

Materiaalia ja koulutusta

Haluatko kuulla lisää Kehittäjävanhemmat-ryhmästä ja sen toiminnasta? Ota yhteyttä/Nea Aarva, 044 345 0939, nea.aarva@suomenkasper.fi

Haku