Asiantuntijaksi Kasperin erotiimiin

Tiedote | 8.5.2024

Kasper ― Kasvatus- ja perheneuvonta ry on perheiden ja perhesuhteiden asiantuntijajärjestö. Kasper ry tukee perhesuhteita ja niiden pysyvyyttä muuttuvissa tilanteissa. Edistämme perheiden hyvinvointia, osallisuutta sekä perheiden ja perheenjäsenten kokemusten kuulemista yhteiskunnassa ammattilaisten rinnalla.

Vakituisen asiantuntijamme siirtyessä organisaation sisällä toisiin tehtäviin haemme Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry:hyn määräaikaiseen tehtävään sopimuksen mukaan 1.8.2024 (tai sopimuksen mukaan)-31.12.2025.

ASIANTUNTIJA EROAUTTAMISEN TIIMIIN

Toivomme, että olet soveltuvalla sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnolla varustettu ammattilainen, jolla on erityisesti kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta ja lapsiryhmien ohjaamisesta. Tehtävässä vaaditaan tietoa perheistä, perhesuhteista ja vanhemmuudesta.

Asiantuntijan työn keskiössä on lapsiryhmien ohjaaminen ja toiminnan kehittäminen yhteistyössä tiimisi kanssa. Tiimiin kuuluu toinen asiantuntija ja kaksi hankkeen projektisuunnittelijaa sekä johtava asiantuntija, joka toimii lähiesihenkilönä. Työtä tehdään itsenäisesti sekä työparityönä. Työ sisältää myös satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä. Toivomme sinulta rohkeutta erilaiseen sisällön tuottamiseen sosiaaliseen mediaan sekä kiinnostusta viestintään.

Eroauttamisen sisältöjen tuntemus, järjestötyö, viestinnälliset taidot sekä kokemus kouluttamisesta katsotaan myös eduksi vaadittavien ryhmänohjaustaitojen lisäksi. Toivomme sinulta positiivisuutta, joustavuutta ja kykyä ottaa asioita haltuun reippaalla asenteella ja hyviä yhteistyötätaitoja.

Hae siis pian kasperilaiseksi! Lupaamme sinulle innostavia ja kiinnostavia tehtäviä, mukavan työyhteisön, jossa kasvaa tehtävässä, työnohjauksen, liikunta- ja lounassetelit sekä mahdollisuuden tehdä työtä myös osin etänä. Työntekijä saa koulutuksen lasten- ja nuorten eroryhmien ohjaamisen. Työ alkaa elokuussa 2024 sopimuksen mukaan. Haastattelemme osan hakijoista 30-31.5.2024.

Jätä hakemuksesi viimeistään 24.5.2024 klo 16 mennessä osoitteeseen rekrytointi@suomenkasper.fi. Otsikoi viestisi TYÖHAKEMUS. Tallenna hakemus ja CV samaan tiedostoon ja nimeä se SUKUNIMI_KASPER.


Lisätietoja antavat:

Johtava asiantuntija Salla Frisk 050 3519593

Toiminnanjohtaja Sanna Välimäki 044 4934 546 etunimi.sukunimi@suomenkasper.fi

Haku