Puhutaan yhdessä erosta- viikonloppu

Tapahtuma |

Tuntuuko joskus vaikealta puhua lasten kanssa eroon liittyvistä asioita? Tai onko teillä tilanne, että lasta on vaikea saada puhumaan tunteistaan, ja mietityttää mitä lapsi erosta ajattelee? Tulkaa mukaan maksuttomaan Puhutaan yhdessä erosta -viikonloppuun!

Puhutaan yhdessä erosta -viikonloppu on tarkoitettu vanhempien eron kokeneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Siihen voi osallistua lapsi tai lapset (6-12v) yhdessä yhden tai molempien vanhempien kanssa. Viikonlopun tavoitteena on auttaa lapsia käsittelemään vanhempien eroon liittyviä tunteita sekä lisätä lasten ja vanhempien välistä puhetta erosta.

Viikonloppu järjestetään etäyhteyksin Zoomissa 22.5.- 23.5. klo 10 -15. ja loppujuhlat pidetään keskiviikkona 26.5.2021 klo 17. Osallistujilla tulee olla tietokone tai tabletti, jonka kautta osallistua. Viikonloppu on maksuton, ja osallistujille lähetetään materiaalipaketti, jossa on tarvittavat materiaalit yhteiseen tekemiseen.

Viikonlopun aikana tulemme askartelemaan, leikkimään, ulkoilemaan, lukemaan satuja ja puhumaan yhdessä erosta. Etäyhteydestä huolimatta luvassa on mukavaa yhdessä tekemistä.

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Ryhmää ohjaavat eroauttamisen asiantuntijat Hanna Ristimäki ja Reetta Toivonen. Lisätietoja voit kysyä Reetalta / reetta.toivonen@suomenkasper.fi / 0445797989

Haku