Vanhemmuuden tarinat

Kauhea, ihana, raskas ja rakas vanhemmuus. Loppuelämän pesti, joka herättää usein koko tunteiden kirjon! Olet sitten vanhemmuuden alkutaipaleella tai lapset jo lentäneet pesästä, niin tervetuloa Vanhemmuuden tarinat -ryhmään tutkailemaan mitä vanhemmuus sinulle merkitsee ja millaista se on.

Hyvää vanhemmuutta on monenlaista. Ryhmässä ei arvioida tai arvostella kenenkään tapaa olla vanhempi, vaan keskitytään itseen ja omaan vanhemmuuteen. Ryhmä on avoin kaikille vanhemmille perhemuodosta tai lasten iästä riippumatta.

Ryhmässä vanhemmuutta tarkastellaan hyödyntäen erilaisia kirjallisuusterapeuttisia menetelmiä, mutta kyseessä ei ole terapiaryhmä. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla taitava kirjoittaja, riittää että olet kiinnostunut tarkastelemaan ajatuksiasi kirjoittamalla ja erilaisten tekstien avulla. Ryhmässä jokainen valitsee itse mitä kirjoittaa, lukee ja mitä haluaa muille ryhmässä jakaa. Mukaan tarvitset kirjoitusvälineet, voit valita kirjoitatko vihkoon tai koneella.

Erilaisten harjoitusten myötä voit löytää uusia näkökulmia tai oivalluksia omaan vanhemmuuteen liittyen. Ryhmä voi toimia myös pysähtymisen ja hengähdyksen paikkana kiireisen arjen keskellä.

Kenelle:
Ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pohtia omaa vanhemmuuttaan elämäntilanteesta riippumatta.

Paikka: Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry, Oltermannintie 8, 00620 Helsinki

Aika: La 30.9. ja su 1.10.2023 klo 10-15. Osallistuminen edellyttää sitoutumista molempiin päiviin. Päivien aikana pidetään lounastauot, jolloin on mahdollista syödä omia eväitä. Osallistumismaksuun sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit.

Hinta: osallistumismaksu on 70€, Kasper ry:n jäsenille 50€. Lue jäsenyydestä lisää täältä. Jäsenmaksu on 15€.

llmoittautumiset ja maksuton peruutus 15.9.2023 mennessä. Ryhmään mahtuu 6-10 vanhempaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. RYHMÄ ON PERUTTU!

Lisätietoja kirjallisuusterapiaohjaaja salla.frisk@suomenkasper.fi tai p. 050 3519593

Haku