Kirjallisuusterapeuttinen ryhmä vanhemmille

Kauhea, ihana, raskas ja rakas vanhemmuus. Loppuelämän pesti, joka herättää usein koko tunteiden kirjon! Olet sitten vanhemmuuden alkutaipaleella tai lapset jo lentäneet pesästä, niin tervetuloa tutkailemaan mitä vanhemmuus sinulle merkitsee ja millaista se on.

Hyvää vanhemmuutta on monenlaista. Ryhmässä ei arvioida tai arvostella kenenkään tapaa olla vanhempi, vaan keskitytään itseen ja omaan vanhemmuuteen. Kirjallisuusterapeuttisten harjoitusten myötä voit löytää uusia näkökulmia tai oivalluksia omaan vanhemmuuteen liittyen. Ryhmä voi toimia myös pysähtymisen ja hengähdyksen paikkana kiireisen arjen keskellä.

Ryhmä on avoin kaikille vanhemmille perhemuodosta tai lasten iästä riippumatta. Kirjallisuusterapeuttisessa ryhmässä tutkitaan omaa vanhemmuutta lukemisen, kirjoittamisen ja keskusteluiden kautta. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla taitava kirjoittaja, riittää että olet kiinnostunut tarkastelemaan ajatuksiasi kirjoittamalla ja erilaisten tekstien avulla.

Ryhmässä jokainen valitsee itse mitä kirjoittaa, lukee ja mitä haluaa muille ryhmässä jakaa. Mukaan tarvitset kirjoitusvälineet, voit valita kirjoitatko vihkoon tai koneella.

Kenelle?
Ryhmän teemana on vanhemmuus ja se on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pohtia vanhemmuuttaan kirjoittamista ja lukemista hyödyntäen.
Paikka: Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry, Malminrinne 1 B, 00180 Helsinki
Aika: La 5.3. klo 10-15, tiistaisin 8.3.-12.4. klo 17-19. (6 iltatapaamista). Jos korona tilanteen johdosta tulee kokoontumisrajoituksia tai muita esteitä kasvokkaiseen tapaamiseen, niin ryhmä järjestetään etäyhteyksin. Etäryhmässä edellytetään mahdollisuutta videoyhteyden käyttöön.

Ryhmä on täynnä!

Ryhmänohjaajina toimivat Salla Frisk ja Reetta Toivonen. Lisätietoja salla.frisk@suomenkasper.fi tai p. 050 3519593
Ryhmä on maksuton.

Haku