Avoin työpaikka

Tiedote | 5.1.2024

Etsimme STEA rahoituksella toimivaan kolmivuotisen (2023–2025) Lapset mukana -Lapset osaksi perheen päätöksen tekoa-hankkeeseen projektisuunnittelijaa. Hankkeen tavoitteena on lasten osallisuuden vahvistaminen vanhempien erotilanteissa. Hankkeessa kehitetään yhdessä perheiden ja ammattilaisten kanssa lasten osallisuutta vahvistavia työkäytäntöjä ja menetelmiä.

Etsimme projektisuunnittelijaa, joka voi sitoutua hankkeeseen sen loppuajaksi. Hanketta on tehty kohta vuosi ja vielä on paljon edessä! Sinulla on loistavan can do-asenteen lisäksi soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi sosionomi tai sosionomi YAMK, sosiaali- tai yhteisöpedagogi tai yliopistollisia opintoja esimerkiksi yhteiskunta- tai valtiotieteistä), kokemusta perheiden kanssa työskentelystä ja lapsen osallisuuden vahvistamisesta.

Arvostamme kokemusta esimerkiksi hanke- ja projektityöstä, perheoikeudellisesta työstä tai perhepalveluista, kouluttamisesta, tutkimuksesta ja tiedon tuottamisesta. Työhön kuuluu viestinnällisiä tehtäviä ja odotamme sinulta kiinnostusta ja valmiutta hankeviestinnän tehtäviin monipuolisesti.

Toivomme Sinulta itsenäistä työotetta ja kykyä ottaa haltuun isojakin kokonaisuuksia. Olet erityisesti tiimipelaaja ja haluat työskennellä työparina vastuuta jakaen. Olet ennakkoluuloton työskentelemään eri taustoista tulevien perheiden kanssa ja olet rohkea ja kiinnostunut kohtaamaan niin lapsia kuin myös esimerkiksi alan ammattilaisia. Työ sisältää matkustamista sekä jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Toimistomme sijaitsee Oulunkylässä, etätyöhön on hyvät mahdollisuudet. Projektisuunnittelijat kuuluvat Kasperin erotiimiin. Tiimissä on vahvaa eroauttamisen asiantuntijuutta ja saat tiimin ja lähiesihenkilön tuen työhösi.

Tarjoamme Sinulle:

• Monipuoliset tehtävät kiinnostavassa hankkeessa, jossa työtä tehdään sekä ammattilaisten että perheiden kanssa yhdessä
• Kasperin työyhteisön tuen työllesi sekä työnohjauksen
• Hyvät työsuhde-edut, kuten lounasedun, virike-edun, 37,5h viikkotyöajan (sis. ruokatauko)

Työ alkaa heti kun mahdollista helmikuun 2024 aikana. Palkka on 3243e/kk.


Jätä hakemuksesi viimeistään 21.1.2024 mennessä osoitteeseen rekrytointi@suomenkasper.fi. Otsikoi viestisi LAPSET2. Tallenna hakemus ja CV samaan tiedostoon ja nimeä se SUKUNIMI_KASPER. Liitä hakemukseen kahden suosittelijan yhteystiedot, olemme heihin yhteydessä tarvittaessa myöhemmin rekrytoinnin edetessä.
Käytämme ennakkotehtävää rekrytoinnissa. Haastattelut järjestetään torstaina 25.1.2024.
Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sanna Välimäki sanna.valimaki@suomenkasper.fi tai puh. 044 4934 546, tiedustelut puhelimitse 11.1. klo 11-14 ja 17.1 klo 9-11 välillä tai jätä soittopyyntö.

Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry on perheiden ja perhesuhteiden asiantuntijajärjestö. Edistämme perheiden hyvinvointia, osallisuutta sekä perheiden ja perheenjäsenten kokemusten kuulemista yhteiskunnassa ammattilaisten rinnalla. Teemme töitä erityisesti vanhempien eron kokeneiden lasten ja nuorten kanssa sekä lastensuojelun asiakkaana olevien lasten ja nuorten vanhempien kanssa.

Haku