Hidas vanhemmuus blogisarja alkaa!

Blogi | 27.9.2019

Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonnan keskeisiä arvoja on armollisuus vanhemmuudessa. Julkaisemme Hidas vanhemmuus -blogeja erilaisiin vanhemmuuden ja perhe-elämän teemoihin liittyen. Haluamme tuoda esiin perheiden monimuotoisuutta ja muistuttaa kaikenlaisia perheitä siitä, että he ovat juuri hyviä sellaisina kuin ovat. Syksyllä 2019 julkaistut blogit on tehty yhteistyössä eri perhejärjestöjen kanssa.

Blogisarjan avaa vammaisperheyhdistys Jaatinen koskettavalla kirjoituksellaan vertaistuen voimasta. Blogin pääset lukemaan täältä.


Hidas vanhemmuus blogisarja alkaa!

Tiedote | 27.9.2019

Kasperin keskeisiä arvoja on armollisuus vanhemmuudessa. Julkaisemme Hidas vanhemmuus -blogeja erilaisiin vanhemmuuden ja perhe-elämän teemoihin liittyen. Haluamme tuoda esiin perheiden monimuotoisuutta ja muistuttaa kaikenlaisia perheitä siitä, että he ovat juuri hyviä sellaisina kuin ovat. Syksyllä 2019 julkaistut blogit on tehty yhteistyössä eri perhejärjestöjen kanssa.

Blogisarjan avaa vammaisperheyhdistys Jaatinen koskettavalla kirjoituksellaan vertaistuen voimasta. Blogin pääset lukemaan täältä .

Haku