Ohjelmahaku auki Kasvatus- ja perheneuvontapäivän webinaariin

Tiedote | 9.2.2023

Kevättä vielä odotellaan, mutta meillä Kasperissa on jo syksyn tapahtumat työn alla. Järjestämme perinteisen Kasvatus- ja perheneuvonta päivän webinaarina 21.9.2023. Päivä on tarkoitettu ensisijaisesti hyvinvointialuilla toimiville kasvatus- ja perheneuvontatyötä tekeville ammattilaisille. Haluamme tarjota osallistujille mahdollisimman hyödyllisen ja antoisan päivän, ja siksi haastamme teidät mukaan webinaarin sisällön suunnitteluun.

Elämme muutosten aikaa, ja tarvetta erilaisten kokemusten ja hyvien työkäytäntöjen jakamiseen eri hyvinvointialueiden välillä on olemassa. Mitä ajankohtaista kasvatus- ja perheneuvonta työssä on meneillään? Missä teidän alueellanne on onnistuttu? Tule jakamaan kasvatus- ja perheneuvontatyön omat hyvät työkäytännöt, menetelmät tai uudet ideat muille samaa työtä tekeville ammattilaisille.

Tästä linkistä voit käydä ilmoittamassa oman ehdotuksesi päivän sisältöön. Ohjelma ideoita voi lähettää 3.3.2023 asti.


Puhujaksi voi tulla paikan päälle Helsinkiin Kasperin toimistolle tai etänä. Puhujille päivään osallistuminen on maksutonta. Lisätietoa: Salla Frisk p. 0503519593, salla.frisk@suomenkasper.fi. Voit myös lähettää Sallalle oman toiveesi päivän sisältöön!

Haku