Vanhempien erossa on pureskeltavaa…

Tiedote | 16.11.2020

Nuortennetin valtaus

Nuoret ja vanhempien ero-aihe valtaavat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Nuortennetin ensi viikolla 16.-19.11.2020!

Vanhempien eron kokeneet nuoret yhdessä eroauttamisjärjestöjen työntekijöiden kanssa pääsevät ääneen MLL:n Nuortennetissä sekä sen some-kanavilla Lapsen oikeuksien viikolla!Seuraa, vinkkaa tuntemillesi nuorille ja kuule nuorten ajatuksia vanhempien erosta!

Valtauksessa mukana ovat eroauttamisjärjestöt Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry sekä Yhden Vanhemman Perheiden Liiton VeNyvä-hanke.

Voit seurata valtausta muun muassa sivuillahttps://www.nuortennetti.fi/ , Facebookissa MLL Nuortennetti ja Instagramissa @mll_nuortennetti .

Nuortennetin ryhmächatissa jutellaan ja pureskellaan vanhempien eroa torstaina 19.11. klo 16-17.30. Mukana chatissa on eron kokeneita nuoria sekä erojärjestöjen työntekijät. Nuori voi tulla mukaan juttelemaan kuulumisiaan tai kysymään asioista, jotka mietityttävät.

Tiesitkö myös, että Nuortennetissä on aina auki Kysy vanhempien erosta -kysymyspalsta. Löydät sen tästä linkistä https://www.nuortennetti.fi/…/nuoret-onko-sinulla-kysymys…/ . Kysymyksiin vastaavat nuoret erovaikuttajaverkostosta sekä työntekijät Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry:stä sekä Yhden Vanhemman Perheiden Liiton VeNyvä-hankkeesta.

Nähdään ja kuullaan valtauksessa!

Haku